Afslutning af vejprojektet

Sidste nyt vedrørende afslutning på vejprojektet.

Omdelt skrivelse: Info til beboere afslutning af vejprojekt

Spørgsmål og svar fra medlemmerne

  1. Smallere parkeringsbåse på vejsiden med de ulige husnumre

Flere beboere har bemærket og nævnt, at parkeringsbåsene er blevet smallere på ulige side. Dette er korrekt, idet de er blevet 10 cm smallere, hvorved de er ca. 1,90m brede, mens parkeringsbåsene på lige side derimod nu er ca. 2 meter brede. De var tidligere 1,90 m brede. Forskellen er nødvendig for at sikre en lovlig minimumsbredde på ca. 3,45.

 

  1. Dækaftryk i den hvide stribe optegning (parkeringsbåsene)

Den hvide optegning, der er brugt til at lave parkeringsbåsene, er termoplast, der som vejen kan blive blød i varmt vejr. Det betyder, at det med tiden ikke kan undgås, at der kommer dækaftryk i striberne. Slid og vejrlig vil i øvrigt løbende slide på striberne, hvilket ikke kan undgås.

 

  1. Knækkede fliser

Knækkede fliser skiftes efter 1 års gennemgang. Fliser skal ikke skiftes på eget initiativ. Såfremt bestyrelsen vurderer at fliser med fordel kan skiftes til 10 cm fliser ved carport og indkørsel, vil dette indgå i fremtidige plan-overvejelser.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.