Vejprojektet (Sidste nyt)

Som lovet på generalforsamlingen arbejder vi stadig på at finde en dato til et informationsmøde om vejprojektet. Vi håber at det kan blive umiddelbart efter påske, men venter på en tilbagemelding fra Olympia.

I denne uge har vi haft første møde med entreprenøren, hvor vi har haft en fælles gennemgang af projektets indhold. På baggrund af dette er både Sweco og Pankas gået hjem for at regne på opgaven og vi forventer at der herefter foreligger en tidsplan efter påske den 24. april.

Allerede inden påske vil bestyrelsen gå rundt med en gartner og finde ud af hvor mange der mangler at beskære deres hække, så vi kan få startet arbejdet med at beskære hække der går ud over fortovet.

Når tidsplanen foreligger vil planen blive meldt ud til alle. En foreløbig melding er at brolæggerarbejdet udføres som det første i maj og asfaltarbejdet efterfølgende i juni. skal man på ferie i påsken, behøver man derfor ikke at tage højde for eller tænke på at bilerne skal fjernes. Vejarbejdet startes ikke op før tidligst en uge efter påske.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.